avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta

Am o fetita de 10 ani din prima casatorie .Noul tatic este agresiv verbal si fizic.Fostul sot imi poate lua copilul??????
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2017
ContSters451470, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur că poate, este chiar indicat.Numai să vrea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal copilului poate sa ceara schimbarea domiciliului fiicei. Trebuie sa convinga instanta ca este in interesul superior al minorului de a trai, creste, învata, dezvolta într-un climat liniştit, lipsit de tensiuni şi de certuri permanente
Daca primul sot e plecat in Anglia,poate cere domiciliu la mama lui(care e in tara?)

Daca ma despart de sotul agresiv ????
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2017
ContSters451470, utilizator
Dacă va despărțiți de soțul agresiv se schimba datele problemei.
Trebuie totul sa fie analizat în raport de ceva concret si nu pe N variabile care duc la strategii si aparari diferite daca punem problema sub logica avocatiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa obtin custodia copilului? roxanaiuliana roxanaiuliana Buna ziua!Ma numesc Roxana...Daca nu deranjez as avea o intrebare care ma macina la care nu gasesc raspuns ...Am trait in concubinaj cu un barbat timp de 10 ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? machita machita Dupa 14 ani de casnicie,dupa multeeeee certuri,batai si alte cele,nu mai pot trai alaturi de \"sotul\"meu.Pot pleca de la el,de acasa,cu copilul pana sa bag ... (vezi toată discuția)
Poate sa imi ia copilul? kitty2013 kitty2013 Buna ziua! Am o fetita de aproximativ 2 ani , concubinul meu (tatal acesteia) a recunoscut-o la nastere. M-am certat cu concubinul meu de nenumarate ori ... (vezi toată discuția)