avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Valabilitate diploma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Valabilitate diploma

Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am absolvit o scoala postliceala de asistenti farmacie in 2006, nu am profesat - sint doar inscrisa in ORDINUL ASISTENTILOR- acum sint somera dar am gasit un post de asistenta la o farmacie; stiam ca daca 3 ani nu profesezi, nu mai ai acest drept. Asa este? Am sanse sa ma pot angaja?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:37, 14 Octombrie 2009
Vorbiti cu angajatorul. Poate ca ptr el nu conteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de libera practica asistent farmacie fara diploma de bacalaureat nico_crysty nico_crysty Buna ziua. As avea nevoie de o lamurire,daca se poate: PENTRU ELIBERAREA AVIZULUI DE LIBERA PRACTICA ESTE SAU NU ESTE NECESARA DIPLOMA DE BACALAUREAT? Am ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Doresc să primesc un răspuns la modificarea art.196^1-(3) din legea nr.95/2006 (modificare adusă de legea nr. 358/2013) truscadumitru truscadumitru Subsemnata TRUŞCĂ Ludmila cu domiciliul în Craiova , bvd. Dacia nr. 65, bl.46, sc1, ap.1 angajată în sistemul public de sănătate, doresc să primesc un ... (vezi toată discuția)