avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... E posibil sa-mi ia copiii in urma divortului?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

E posibil sa-mi ia copiii in urma divortului?

Sunt casatorita de 5 ani am 2 copii 3 ani si respectiv 8luni sotul consuma alcool ma agreseaza fizic cat si verbal as vrea sa plec dar nu am unde sa ma duc copii as vrea sai iau cu mine tin sa precizez ca vrea sa divortam
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 22 Decembrie 2017
Da este foarte violent casa e pe numele socrilor asa ca imi spune ca eu nu am drept chiar daca am dobandit multe lucruri in timpul casniciei mi-a fost foarte frica sa nu-mi ia copii tocmai de asta nu am inceput demersurile
Nicoleta1996, utilizator
Dreptul la casa nu il aveti, aveti dreptul la o parte din bunurile comune si drept de creanta pt ce ati investit in acea casa.
Daca am unde sa locuiesc chiar si asa instanta ,ii va incredinta lui copii chiar daca el e violent si consuma foarte mult alcool?
gi-jane2, moderator
Dar ce va face sa credeti ca i-ar vrea ?

Apasati pe butonul raspunde, nu mai citati inutil mesaje anterioare, multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez de sotul meu... georgyka18 georgyka18 Buna ziua sunt casatorita de 4 ani cu sotul meu si avem impreuna un baietel de 2 ani si 10 luni.In prezent locuim cu parintii lui .....nu ne mai intelegem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mă poate ajuta cineva, vă rog cu niste sfaturi! ... Lucia.. Lucia.. Bună ziua, mă poate ajuta cineva vă rog cu niste sfaturi! Sunt căsătorită de 6 ani și încerc să îmi salvez familia dar nu mai am nici-o opțiune! ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac miha_gl miha_gl AM PLECAT DE ACASA ACUM 3 SAPTAMANI LA MAMA MEA SI AM LASAT ACASA 3 COPII MINORI CU UN TATA ALCOLIC SI CU MAMA LUI.NU MAI PUTEAM SA STAU IN MEDIUL ALA MA ... (vezi toată discuția)