avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TERMENE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TERMENE

De la ce data curge termenul de apelare la CEDO, ca urmare a respingerii de catre ICCJ, al unui recurs , daca prin "Incheiere", motivul respingerii a fost trimis de catre ICCJ, Curtii Constitutionale, pentru clarificarea constitutionalitatii sintagmei "asigurari sociale", din Legea pentru degrevarea instantelor superioare..., De la data comunicarii respingerii recursului sau de la data pronuntarii CCR asupra acelei sintagme?
Cel mai recent răspuns: UNGUREZECHIL , utilizator 07:26, 22 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura de urmat? UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL Pentru a fi clar redau doua hotarari ale ICCJ, din aceeasi zi, de la doua complete de judecata diferite: Respinge, ca inadmisibil, recursul declarat de ... (vezi toată discuția)
Cerere de recurs depusã la instanþa superioarã. consecinþe adi_09 adi_09 Daca din eroare am depus cererea de recurs la instanta superioara, iar nu la cea care a pronuntat hotararea atacata, se va anula recursul ? (vezi toată discuția)
Cerere cedo dodonica dodonica Buna ziua! Doresc sa fac o plingere CEDO, procesul sa incheiat la ICCJ, iar pe data de 24 octombrie se implinesc 6 luni de la data pronuntarii hotaririi. Dar ... (vezi toată discuția)