avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... parcare in fata geamului de la demisol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

parcare in fata geamului de la demisol

La ce distanta fata de geamul de la demisol paote fi parcata o masina.Daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana maria constantinescu , utilizator 06:29, 12 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr 50/1991 si Legea nr 350/2001 cu normele de aplicare si modificarile ulterioare - prevede ca spatiile cu destinatia de parcare vehicule nu pot fi amenajate la o distanta mai mica de 5 m fata de limita exterioara a unui imobil
Buna ziua ați rezolvat probla cu parcarea ? Ma puteți contacta pe acest mail :ana_maria.constantinescu@yahoo.com
duster a scris:

La ce distanta fata de geamul de la demisol paote fi parcata o masina.Daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legală de la geamul blocului Ioana similica Ioana similica Buna ziua! Va rog sa mă ajutați cu o lămurire. Stau la parter și în fața blocului este asfalt. Bineînțeles că la geamurile mele se parchează masini, ... (vezi toată discuția)
Bună seara, s a întâmplat un incident în timp ce eram plecați ... dana1965 dana1965 Bună seara, S a întâmplat un incident în timp ce eram plecați de acasă. A bătut vântul foarte tare și s a spart geamul de la balcon și au căzut ... (vezi toată discuția)
Parcare mmike mmike Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare. Am un apartament situat la parter si as dori ... (vezi toată discuția)