avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Distanta legală de la geamul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Distanta legală de la geamul blocului

Buna ziua! Va rog sa mă ajutați cu o lămurire. Stau la parter și în fața blocului este asfalt. Bineînțeles că la geamurile mele se parchează masini, ceea ce eu nu mai vreau sa se întâmple. Cum pot proceda. Am tot citit că trebuie păstrat 2m de la geam dar și 4m într-o altă OG. Încă nu sunt lămurită pe care sa o iau că atare și sa o folosesc. Vreau sa ii înștiințez pe toți ce parchează cu un citat clar. Cum pot proceda? Sa le fac plângere la poliția locală? Sa vorbesc la primărie? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:02, 22 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr 50/1991 si Legea nr 350/2001 cu normele de aplicare si modificarile ulterioare - prevede ca spatiile cu destinatia de parcare vehicule nu pot fi amenajate la o distanta mai mica de 5 m fata de limita exterioara a unui imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata geamului de la demisol duster duster La ce distanta fata de geamul de la demisol paote fi parcata o masina.Daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Va multumesc (vezi toată discuția)
Parcarea masinilor la o distanta minima fata de geam ? nikz0r nikz0r Buna ziua, Locuiesc in Oradea, la casa, iar vecini mei de la bloc isi parcheaza masinile chiar sub geamul meu. Ma deranjeaza in fiecare dimineata sa aud ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)