avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces salariat

BUna ziua,
Daca am un proces cu un salariat trebuie sa informez ITM-ul? Exista vreo lege in sensul acesta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 22 Decembrie 2017
Nu exista o astfel de obligație în niciun act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista ? adrian966 adrian966 vreun act normativ care reglementeaza relatia institutionala dintre ANAF si ITM ?Sau intrebarea directa este : ITM-ul are vreo obligatie sa trimita ANAF-ului ... (vezi toată discuția)
Intorcerea din concediu de maternitate acremene acremene Buna se pot sa ma intorc la munca fara cererea de 30 zile? mentionez ca mai 6 luni de concediu de materninate. multumesc (vezi toată discuția)
Contract de munca bejatmarian bejatmarian M-am angajat din somaj recent la o firma si dupa o luna patronul nu respecta contractul individual de munca pe care l-am semnat. Acesta nu respecta data la ... (vezi toată discuția)