Să vă explic...Nu ştiu din ce cauză, soţia, care, la un moment dat, după ce ne-a surpins, pe mine cu domnişoara, zicea că vom divorţa, acum, nu ar mai agrea o despărţire, tot invocă existenţa copiilor.
Soţia mea nu a mai avut relaţii conjugale cu mine din 2017, eu nu am zis absolut nimic, nu am constrâns-o însă, de la revenirea din Germania, acum,aproape o jumătate de an, am mai abordat cu ea acest subiect, însă primeam de fiecare dată ,un răspuns ceva de genul, după ce că nu fac nimic în casă, am lăsat-o să se ocupe de amenajarea apartamentului, fără să mă implic,vorbesc despre aşa ceva...
Ca că vă rsăpund la întrebare, ideea nu cred că ar fi neapărat de divorţ, ci de o separare, într-o primă fază, adică, să mă mut eu, în chirie.
ar putea să susţină că am părăsit domiciliul, însă, apartamentul unde locuim, acum, este moştenirea de la mama mea, domiciliul nostru, legal, conform acte, ar fi în altă parte, şi oricum acel apartament voriam să i-l las soţiei.
Chiar şi separaţi, vreau să continui să mă implic în educaţia copiilor însă, în timpul unei discuţii, soţia spunea că nu va fi de acord să mai audă măcar de numele meu..
Mi se pare egoism, totuşi, din partea ei, adică, velnica invocare a creşterii copiilor fără a mai avea altceva în seamă.
Dvs, legal, cum aţi interpreta?
O seară plăcută.
Bună seara,
10 ani, împliniţi în 23.01.
Scuze, revîzând mesajul meu anterior, "velnica" e, de fapt, "veşnica".
Ganditi-va intai la ce vreti dvs de la sanicia asta, daca mai vreti sau nu sa continuati si in ce fel, , cum va vedeti peste niste ani si discutati cu sotia, vedeti ce vrea si ea.. viata sexuala face parte/ tine de relatia de cuplu, ea nu vrea ca are probleme- oate s-ar rezolva daca ar incerca sa si le rezolve, daca nu, e dreptul ei, dar si dvs aveti drepturi, ori ea nu vrea nicicum, ea v-ar vrea.. castrat si nici atunci nu-i bine.
Deci discutati cu ea, vedeti ce vrea, amintiti-i si ca e casa dvs si ca aveti drepturi la relatii cu copiii si dupa divort.