avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Clasele de incadrare a ziarelor din 1964-1968
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Clasele de incadrare a ziarelor din 1964-1968

Mi-ar fi tare de ajutor daca as cunoaste in ce clasa erau incadrate ziarele regionale in perioada 1964 - 1968 si echivalentul valoric al claselor de retribuire a redactorului de presa (studii superioare). Multumesc anticipat cel(ei)ui care imi poate oferi informatii!

Alte discuții în legătură

Grile de salarizare Viorel Asproiu Viorel Asproiu Cum aflu grilele de salarizare in presa (studii superioare), pentru perioada 1964-1968, intrucat nu mai exista arhiva cu statele de salarii, iar in carnetul ... (vezi toată discuția)
Cine costata corectitudinea calcularii pensiei? Viorel Asproiu Viorel Asproiu Aflu din mass-media ca sunt niste avocati care se ocupa de corectitudinea calcularii pensiilor si , eventual, de sustinerea in instanta a celor nedreptatiti. ... (vezi toată discuția)
Grad in adm. publica Constiuli Constiuli Buna ziua! As vrea sa stiu ce inseamna: functie publica de executie, inspector cls I, grad profesional asistent, treapta de salarizare 1. Asta inseamna cumva ... (vezi toată discuția)