avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Grile de salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Grile de salarizare

Cum aflu grilele de salarizare in presa (studii superioare), pentru perioada 1964-1968, intrucat nu mai exista arhiva cu statele de salarii, iar in carnetul de munca nu este inscris salariul pentru a fi luat in calcul la pensie. Eu am fost incadrat cu 1450 lei la adsolvirea facultatii, iar pentru pensie s-a luat in calcul salariul minim pe economie (475-550 lei). Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Viorel Asproiu , utilizator 13:00, 19 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceste grile le gasiti in Legea 57/1974, Legea privind retribuirea dupa cantitatea si calitatea muncii. Acolo se va gasi salariul minim cu care puteati fi incadrat. Atentie, ca in perioada aceea functiona si stagiatura, care presupunea un salariu cu 2-3 gradatii mai mic.
Grilele de salarizare
Multumesc mult pentru informatii! Acum, sa vad daca sunt valabile clasele si pentru 1964 si la ce categorie au fot incadrate ziarele regionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine costata corectitudinea calcularii pensiei? Viorel Asproiu Viorel Asproiu Aflu din mass-media ca sunt niste avocati care se ocupa de corectitudinea calcularii pensiilor si , eventual, de sustinerea in instanta a celor nedreptatiti. ... (vezi toată discuția)
Clasele de incadrare a ziarelor din 1964-1968 Viorel Asproiu Viorel Asproiu Mi-ar fi tare de ajutor daca as cunoaste in ce clasa erau incadrate ziarele regionale in perioada 1964 - 1968 si echivalentul valoric al claselor de retribuire ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)