avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pierdut pașaport și buletin in străinătate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pierdut pașaport și buletin in străinătate

Am pierdut buletinul și pașaportul in anglia ce pot face că ambasada României sa îmi refacă actele pt că cei de acolo vor să îmi facă o foaie să mă întorc în țară pt a-mi reface actele cea ce eu nu pot pt că lucrez
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2017
chrise, utilizator

Alte discuții în legătură

Pasaport electronic fara domiciliu? Hana23 Hana23 M-am casatorit de curand si doresc sa iau numele sotului. Am fost la ambasada romana din Londra unde locuiesc de cateva luni, si mi s-a zis ca nu-mi pot ... (vezi toată discuția)
Pierdut buletin in străinătate lucrez in olanda si mi-am pierdut ... suntdiamant suntdiamant Pierdut buletin in străinătate Lucrez in Olanda si mi-am pierdut buletinul (singurul act de identitate pe care il aveam cu mine). 1. Este posibil prin ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute in strainatate maryag maryag buna ziua,as dori daca se poate sa ma ajutati cu o problema.am o cunostinta care e plecata in franta ,marseille,cu familia,locuieste acolo cu chirie si lucra ... (vezi toată discuția)