avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut buletin in străinătate Lucrez in Olanda si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut buletin in străinătate Lucrez in Olanda si mi-am pierdut ...

Pierdut buletin in străinătate

Lucrez in Olanda si mi-am pierdut buletinul (singurul act de identitate pe care il aveam cu mine).
1. Este posibil prin serviciile consulare sa imi fac altceva: Pasaport sau Carte de identitate provizorie fara a fi nevoie sa ma intorc in tara ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:18, 15 Septembrie 2023
Dupa cate stiu eu,pasaportul se elibereaza in baza actului de identitate.Puteti sa va schimbati actul de identitate fara sa veniti in tara,imputernicind pe cineva sa faca asta.Printr-o procura speciala va poate reprezenta in tara o ruda sau un prieten.
Dar,mai bine intrebati la ambasada Romaniei in Olanda.
Aveti aici detalii de contact.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
S.o.s iazbuka iazbuka Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate Arturlps Arturlps Buna seara , am o mica problema m-ia expirat buletinul de identitate de 2 ani . Eu foloseam doar pasaportul la vama si am observat abia acuma. Sunt plecat in ... (vezi toată discuția)