avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Am si eu o intrebare. La calculul indemnizatiei stiu ca se iau in calcul veniturile realizate in strainatate ( irlanda ) cu conditia ca ultimul venit sa fie in Romania. Somajul , tot din strainatate se ia si el in calcul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 23 Decembrie 2017
Se ia in calcul toate veniturile obtinute in cele 12 luni eligibile pentru indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate / indemnizatie crestere copil raducup27 raducup27 Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: Sotia este angajata cu contract determinat de munca pana in data de 17.apr.2017. Este insarcinata si data aprox de ... (vezi toată discuția)
Anul trecut am avut un salariu mai mare, cum pot intra cel mai avantajos in concediu de crestere copil, dupa noua lege? irinaghi irinaghi Buna ziua, conform noii legi, am inteles ca se iau in calcul veniturile din ultimele 12 luni lucrate din 24. Situatia mea este urmatoarea: - am o firma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil atlassport atlassport Situatia mea este urmatoarea : data probabila a nasterii va fi 5 noiembrie 2015. Cum se calculeaza indemnizatia CCC? stiu ca se ia 85% din media venitului ... (vezi toată discuția)