avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitionare produse cabinet individual
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitionare produse cabinet individual

Buna ziua!
As dori sa achizitionez cateva obiecte de inventar si mijloace fixe pentru un cabinet, recent infiintat.
Intrebarea mea este:
Pot achizitona si plati aceste produse cu un card de credit pesonal (nu dispun de suma necesara), iar cumpărător sa fie cabinetul?
Pot inregistra aceste produse în contabilitatea cabinetului și apoi sa scad aceste cheltuieli, dacă produsele au fost cumparate pe cabinet, dar platite cu un card de credit personal?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ddo , utilizator 18:08, 31 Decembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Daca doriti sa le platiti prin cont bancar, acesta sa fie contul bancar al cabinetului individual. Puteti sa imprumutati dumneavoastra cabinetul individual, adica transferati banii in contul bancar si apoi faceti plata facturilor prin banca. Facturile sa le luati tot pe cabinet.
Mulțumesc pentru răspuns!

La mulți ani !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare societate lungus lungus am si eu un caz ceva mai deosebit. o persoana infiinteaza o societate. vrea sa preia pe aceasta societate mijloace fixe de la alta soc. i se cere un avans si ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)