avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate părăsi țara in timpul urmăririi penale pt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate părăsi țara in timpul urmăririi penale pt furt calificat la prima abatere?

Se poate părăsi țara pentru perioade scurte de timp in timpul urmăririi penale pt furt calificat la prima abatere? Pe data de 10.12.2017 s-a întâmplat, cosmetice in valoare de 712 lei din hypermarket,nu sm vrut sa fac asa ceva. Sunt terminată și in câteva zile am pierdut deja 10 kg și chiar nu mai pot. Va rog ajutați-mă cu informații. prejudiciul recuperat și a doua zi am acoperit prejudiciul și s-a făcut proces de predare-primire cu bon fiscal oe care le-am dus la dosar.
In cazul meu am fost sa dau declarații la poliție pe 10.12.2017 și nu mi s-a zi când voi fi citată. Cam cat trece pana la primirea citației?
Se poate soluționa la prima citație ? Ma refer sa stiu la ce sa ma astept? Ma gândesc ca poate se renunța la urmărirea penală. Nu am antecedente. Sunt studenta in anul 4 și profesor nivel 1 la liceu. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 21:47, 24 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Continuați discuția începută și nu mai deschideți topicuri pentru același subiect:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt, prima abatere, prejudiciu recuperat ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)
Furt, prima abatere, prejudiciu recuperat. oare pot primi doar amendă administrativă? ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)
Furt calificat elena111 elena111 Am 20 de ani.Ieri am mers intr-un hypermarket din bucuresti si mi-am luat o sticla de suc si niste biscuiti...Si naiba cred ca m-a impins sa dau pe la produse ... (vezi toată discuția)