avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am chemat in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am chemat in judecata

am chemat in judecata o persoana care m a jignit f grav in cursul unei cereri de interventie accesorie pe care acesta a facut o in alta cauza cerere ce i a fost respinsa el m a jignit in acea cerere pe care a facuto in numele sindicatului din care el face parte nu s a dat pina acum nici un termen el se prevaleaza de faptul ca sta linistit pt ca eu l am chemat pe el sa raspunda si nu sindicatul doresc sa fac o cerere modificatoare pina la primul termen in care sa maresc suma ceruta si sa chem si sindicatul in judecata se poate ? rog detalii
multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2017
metulica, utilizator
Cel mai recent răspuns: metulica , utilizator 16:55, 26 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
am chemat in judecata un cetatean obiectul cereri pretentii oug 80 acest cetatean este si presedinte de sindicat
Puteti modifica cererea de chemare in judecata conf.art.204 NCPC.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate modificare actiune initiala ContSters369643 ContSters369643 Am chemat in judecata coproprietarii , in vederea demolarii unei anexe ce se afla pe terenul ramas in indiviziune dupa partajul judiciar . Cauza a fost ... (vezi toată discuția)
Daune morale caradis caradis Buna ziua. Am urmatoarea situatie . 1, Cerere de chemare in judecata . Cel chemat depune intampinare si invoca exceptia tardivitatii. Se judeca si se ... (vezi toată discuția)
O cerere accesorie pe cale separata - termen de depunere /prescriere oanaportar oanaportar O cerere accesorie pe cale separata, pana la ce data se poate face ? - exista un termen de depunere sau un termen de prescriere ? (vezi toată discuția)