avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Penalitati telekom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Penalitati telekom

Este legal ca dupa data scadenta a facturii,data la care primesc factura in posta(uneori chiar mai tarziu) sa fie aplicate penalitati de 5% pe zi din valoarea facturii de către Telekom?Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 27 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parcurgeti cu atentie contractul incheiat si semnat de dv cu furnizorul de operatorul economic
Asa am sa fac.multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde ati dedus ca aveți penalități de 5%?
Mi s-a spus de către angajata la care plătesc factura.
cred ca ati inteles gresit, e el mult, 0.5% pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cunatum penalitati anna2000 anna2000 furnizorul mi-a trimis spre semnare un contract in care se prevad penalitati de intarziere de 0.15%. i-am spus ca nu semnaz contractul in forma propusa si ca ... (vezi toată discuția)
Daca la o firma de telecomunicatii nu-ti platesti factura pana ... cosara petru cosara petru Daca la o firma de telecomunicatii nu-ti platesti factura pana cel tarziu la data scadentei,intr-o zi,doua iti suspenda serviciile.Pana aici,corect.Dar daca tu ... (vezi toată discuția)
Notificare pentru o datorie fantoma vaxiann vaxiann Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Incepand cu luna august a acestui an am inceput sa primesc lunar o serie de email-uri de la o firma de ... (vezi toată discuția)