avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca la o firma de telecomunicatii nu-ti platesti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca la o firma de telecomunicatii nu-ti platesti factura pana ...

Daca la o firma de telecomunicatii nu-ti platesti factura pana cel tarziu la data scadentei,intr-o zi,doua iti suspenda serviciile.Pana aici,corect.Dar daca tu te duci si-i anunti ca renunti la serviciile lor,fiind deja in afara contractului de abonat.ei automat te prelungesc 30 de zile pana la finalizarea cererii de renuntare.Asta dintr-un motiv mizerabil,acela de a achita inca o factura pentru servicii la care ai renuntat..!!Putem vb aici despre o incadrare la art.244,alin.2 Noul Cod penal??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:42, 16 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu zic ca s-ar putea să fie o clauză contractuală, pe care să nu o fi citit cu atenție. Până nu studiați contractul respectiv, nu vă pronunțați.

Nici când îți dai demisia de la angajator, nu pleci în secunda următoare, există un termen, niște condiții.

In 2022 am fost preluat direct de la telekom la orange.Nu am semnat nimic cu orange,am platit doar factura lunara ptr serviciile oferite.In momentul in care i-am anuntat ca renunt definitiv la serviciile lor,mi-au prelungit din start 30 de zile de servicii pe care nu le mai folosesc.Si ca mine sant multi,multi altii.De aceea am intrebat de art.244,alin.2 NCP,daca este aplicabil sau nu??Sau daca exista altceva impotriva unor astfel de mizerii??
acest răspuns util
Citiți ce scrie în contractul cu Telekom. Astfel de clauze există și la alte companii, din energie de exemplu. Uitați de codul penal, nu se aplică în cazul de față.
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2023
latka, utilizator
acest răspuns util
Nu este vorba despre inselaciune,este clauza pe care dv ati asumat-o prin semnatura olografa in contractul incheiat cu furnizorul de telefonie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)
Renuntare la serviciile telekom ioanaoltean10 ioanaoltean10 Buna ziua Contractul meu cu telekomul a expirat demult, nu l-am prelungit dar nici nu am renuntat la servicii. acum doresc sa renunt la serviciile lor, ... (vezi toată discuția)
Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat tatal meu ... MAYA2 MAYA2 Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat. Tatal meu a detinut un contract de telefonie fixa Telekom, preluat ulterior, in 2021, de Orange. ... (vezi toată discuția)