Daca la o firma de telecomunicatii nu-ti platesti factura pana cel tarziu la data scadentei,intr-o zi,doua iti suspenda serviciile.Pana aici,corect.Dar daca tu te duci si-i anunti ca renunti la serviciile lor,fiind deja in afara contractului de abonat.ei automat te prelungesc 30 de zile pana la finalizarea cererii de renuntare.Asta dintr-un motiv mizerabil,acela de a achita inca o factura pentru servicii la care ai renuntat..!!Putem vb aici despre o incadrare la art.244,alin.2 Noul Cod penal??
In 2022 am fost preluat direct de la telekom la orange.Nu am semnat nimic cu orange,am platit doar factura lunara ptr serviciile oferite.In momentul in care i-am anuntat ca renunt definitiv la serviciile lor,mi-au prelungit din start 30 de zile de servicii pe care nu le mai folosesc.Si ca mine sant multi,multi altii.De aceea am intrebat de art.244,alin.2 NCP,daca este aplicabil sau nu??Sau daca exista altceva impotriva unor astfel de mizerii??
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Citiți ce scrie în contractul cu Telekom. Astfel de clauze există și la alte companii, din energie de exemplu. Uitați de codul penal, nu se aplică în cazul de față.