avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract RDS

Buna ziua . Am reziliat un contract de telefonie mobila la RDS,acum 2 ani si 7 luni. Acum am observat , pe factura RDS, ca nu este anulat acel contract si platesc in continuare abonamentul. Ce masuri se pot lua impotriva furnizorului de telefonie ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:50, 26 Decembrie 2017
Daca aveti dovada rezilierii contractului in urma cu 2 ani,sesizati oficial operatorul economic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma internet - abonament platit pentru un servciu de care nu am beneficiat sbarbu sbarbu de doi ani am platit un abonament la internet care nu a fost instalat. am facut cerere de restituire a contravalorii abonamentului pe doi ani si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul rds-rcs janinando janinando 1.TREBUIE SA NE MUTAM DIN LOCALITATE. 2.AVEM BAGATA MENTENANTA FARA SA FIM ANUNTATI. Partea care ne-o pun in nas e ca am luat un diginet ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)