avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma internet - abonament platit pentru un servciu de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma internet - abonament platit pentru un servciu de care nu am beneficiat

de doi ani am platit un abonament la internet care nu a fost instalat. am facut cerere de restituire a contravalorii abonamentului pe doi ani si nu s-a rezolvat nimic,ba mai mult continua sa imi opreasca banii in continuare. am si 3 sesizari facute+contract de reziliere si continua sa imi vina factura cu abonamentul de internet.ce sanse de castig am sa-i dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 10 Ianuarie 2013
Sesizati si OPC-ul cu privire la aceste aspecte.
In instanta sunt destul de multe sanse sa va recuperati banii.
Cererile catre furnizorul de servicii internet sunt inregistrate ?
Daca amiabil nu ati solutionat,in baza documentelor mentionate promovati actiune in instanta impotriva operatorului de servicii
pt. @sbarbu:
adica de 2 ani de zile d-voastra platiti un abonament si nu aveti serviciul instalat? Si cine va opreste banii in continuare? De unde vi-i opreste?
Si de ce i-ati platit 2 ani de zile, daca nu va instalasera internetul? E ceva in neregula aici...
nu am spus toata problema . am contract pe doua abonamente dar nu a fost instalat decat unul. eu am aflat din intamplare cand n-a mers netul (sau ceva de genul asta ).au venit de la firma si au sesizat (in scris) ca este instalat decat unul.
Sesizati OPC-ul solicitand printre altele restituirea contravalorii serviciilor neefectuate.

Alte discuții în legătură

Administratie bloc Nita Stefan Nita Stefan Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Abonament internet LISA2000 LISA2000 Buna ziua, Am si eu o problema: Am fost \"bombardata cu oferte\" de la o firma de telefonie mobila, am pus \"botul\", si m-am trezit acasa cu un USB ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata o companie eu fiind persoana fizica? gabykatut gabykatut am incheiat un contract pe data de 21-09-2010 un contract ptr abonament internet cu romtelecom! in cererea de instalare a serviciului am cerut modem wi-fi si ... (vezi toată discuția)