avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot sa dau in judecata o companie eu fiind persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot sa dau in judecata o companie eu fiind persoana fizica?

am incheiat un contract pe data de 21-09-2010 un contract ptr abonament internet cu romtelecom! in cererea de instalare a serviciului am cerut modem wi-fi si ei mi-au adus cu totul altceva! leam relatat greseala sunand si facand o contestatie la nr lor de tel dar pana acum nu sa rezolvat nimic ducanduma cu zaharelu la fiecare apel al meu! vreau sai dau in judecata se poate?ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 01:07, 15 Octombrie 2010
In astfel de litigii trebuie mai intai indeplinita procedura medierii ( rezolvarea pe cale amiabila a litigiului ). Daca puteti proba faptul ca ati facut sesizare si nu s-a rezolvat nimica atunci puteti sa ii dati in judecata.

Parerea mea este ca ar trebui sa depuneti o sesizare la OPC si in functie de raspunsul primit sa decideti daca ii veti da sau nu in judecata.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
Gaby811, utilizator
Nu trebuie mediat nimic.
Mergeti la ei si depuneti reclamatia in scris.
Daca in continuare va duc cu zaharelul ii dati in judecata.

avocat Claudiu Lascoschi
faceti-le o sesixare scrisa.apoi dati-i in judecata.
gabykatut, daca ai acel probatoriu de care ai pomenit, in primul rand faci o sesizare la opc-ul de domiciliu, invocand prevederile din Legea nr.193/2000, republicata si Legea nr.296/2004, republicata, modificate prin Legea nr.161/2010. Dupa raspunsul primit mergi la instanta de judecata! Succes!
OPC ar putea rezolva operativ problema.Pentru ce sa mai sesizeze apoi instanta dupa ce se va rezolva?

Alte discuții în legătură

Cum renuntam la serviciile romtelecom FILIPAS DOINA FILIPAS DOINA romtelecom,in mod nu tocmai ortodox,mai nou,cel putin la noi in oras,bistrita,se foloseste de un pretext cum ca da gratuit utilizatorilor,inca un telefon .in ... (vezi toată discuția)
Societate de telefonie mobila pintilieflorian pintilieflorian Mi-am dat acceptul telefonic pentru prelungirea contractului cu inca 2 ani cu orange urmand ca apoi sa ma duc la un partener orange sa si semnez prelungirea, ... (vezi toată discuția)
Contract cu societate telefonie... raceudan raceudan Am incheiat contract cu Romtelecom pt telefonie, internet si tv cu clauza ca daca reziliez contractul in mai putin de 2 ani platesc daune mari. Cum pot evita ... (vezi toată discuția)