am incheiat un contract pe data de 21-09-2010 un contract ptr abonament internet cu romtelecom! in cererea de instalare a serviciului am cerut modem wi-fi si ei mi-au adus cu totul altceva! leam relatat greseala sunand si facand o contestatie la nr lor de tel dar pana acum nu sa rezolvat nimic ducanduma cu zaharelu la fiecare apel al meu! vreau sai dau in judecata se poate?ce trebuie sa fac?
In astfel de litigii trebuie mai intai indeplinita procedura medierii ( rezolvarea pe cale amiabila a litigiului ). Daca puteti proba faptul ca ati facut sesizare si nu s-a rezolvat nimica atunci puteti sa ii dati in judecata.
Parerea mea este ca ar trebui sa depuneti o sesizare la OPC si in functie de raspunsul primit sa decideti daca ii veti da sau nu in judecata.
gabykatut, daca ai acel probatoriu de care ai pomenit, in primul rand faci o sesizare la opc-ul de domiciliu, invocand prevederile din Legea nr.193/2000, republicata si Legea nr.296/2004, republicata, modificate prin Legea nr.161/2010. Dupa raspunsul primit mergi la instanta de judecata! Succes!