avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma internet - abonament platit pentru un servciu de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma internet - abonament platit pentru un servciu de care nu am beneficiat

de doi ani am platit un abonament la internet care nu a fost instalat. am facut cerere de restituire a contravalorii abonamentului pe doi ani si nu s-a rezolvat nimic,ba mai mult continua sa imi opreasca banii in continuare. am si 3 sesizari facute+contract de reziliere si continua sa imi vina factura cu abonamentul de internet.ce sanse de castig am sa-i dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 10 Ianuarie 2013
Domnule, ori aveti Internet de la firme diferite, deci aveti 2 contracte fiecare cu abonamentul ei, ori de la aceeasi firma care furnizeaza Internetul aveti un singur abonament, deci un singur contract. Un modem Internet cu WI-FI poate sa duca pana la 256 laptop-uri conectate WI-FI, sau daca nu aveti laptop-uri, un modem Internet are intre 4-6 porturi LAN pentru conexiune la PC. Ori poate aveti acolo ditai firma cu 50 PC-uri sau peste 256 laptop-uri si atunci se explica necesitatea a nu stiu ce abonamente...
@unmoeglich
Am 2 abonamente de internet la firma RDS , cand a venit un prieten sa-mi configureze un ruter a pus decat 1 abonament pe el. Pana acum 2 luni eu nu stiam ca ruterul merge doar cu un abonament..aasadar am platit 2 abonamente si am folosit decat unul, lucru constatat si de RDS. Insa problema este ca toti oamenii lor sunt inapti si nu imi pot sau nu vor sa-mi spuna de ce nu imi taie un abonament si cand sau cum imi restituie banii platiti aiurea de mine.

Multumesc
De ce nu ati mers la ei si sa reziliati un abonament? ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie bloc Nita Stefan Nita Stefan Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Abonament internet LISA2000 LISA2000 Buna ziua, Am si eu o problema: Am fost \"bombardata cu oferte\" de la o firma de telefonie mobila, am pus \"botul\", si m-am trezit acasa cu un USB ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata o companie eu fiind persoana fizica? gabykatut gabykatut am incheiat un contract pe data de 21-09-2010 un contract ptr abonament internet cu romtelecom! in cererea de instalare a serviciului am cerut modem wi-fi si ... (vezi toată discuția)