avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM SE CALCULEAZA PRETUL UNUI APARTAMENT CARE URMEAZA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM SE CALCULEAZA PRETUL UNUI APARTAMENT CARE URMEAZA SA FIE VANDUT DE O INSTITUTIE PUBLICA CHIRIASULUI CARE ESTE SALARIAT AL INSTITUTIEI?

CUM SE CALCULEAZA PRETUL UNUI APARTAMENT CARE URMEAZA SA FIE VANDUT DE O INSTITUTIE PUBLICA CHIRIASULUI CARE ESTE SALARIAT AL INSTITUTIEI? Este intocmita o evaluare de catre un evaluator, care a pus un pret. Cum calculeaza institutia pretul de vanzare? Il poate vinde la pretul de piata? Este corect? sau se aplica decretul lege 61 din 1990 cu modificarile si completarile ulterioare?

Alte discuții în legătură

Contract vc apartament in baza decretului 61/1990 probleme radu allan radu allan Am cumparat un apartament de la o societate de stat. Contractul de vanzare cumparare a fost intocmit in octombrie 2006, in baza decretului nr. 61/1990, asadar ... (vezi toată discuția)
Legea 61 /90 - vanzare imobil ContSters319177 ContSters319177 Buna ziua, am cumparat un imobil in anul 2004 prin legea 61 /90, am dori sa stim daca acum se poate vinde acest imobil ori este interzis acest lucru printr.o ... (vezi toată discuția)
Vanzare locuinta de serviciu nicoleta0411 nicoleta0411 Buna ziua. Ma intereseaza cum poate fi vandut un apartament dat in folosinta in anul 1990 construit din fonduri de la buget . Este locuinta de serviciu si are ... (vezi toată discuția)