avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua. M-am intors la munca cu 2 luni inainte de a împlini copilul 2 ani și în momentul de față beneficiez de stimulentul de inserție creștere copii în valoare de 600 lei până împlinește copilul 3 ani. Mentionez ca nu M-am intors la aceeași firmă. Intrebarea mea este daca schimb locul de munca dupa mai puțin de 11 luni de la semnarea contractului mai pot beneficia de stimulent sau îmi este oprit.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 26 Decembrie 2017
Dreptul de a beneficia de stimulentul de insertie nu este conditionat de revenirea lalocul de munca de unde ati intrat in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie 2016 smileylory smileylory Buna. Daca fiica mea implineste 2 ani in decembrie 2016, iar sotul nu isi va lua ultima luna \"concediul tatalui\", pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil si stimulent insertie adelina20001 adelina20001 Buna ziua! M-ar ajuta mult sa-mi clarific cateva aspecte legate de concediul pt cresterea copilului. In cazul concediul pt crestere copil, mama poate opta ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)