avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, <br>
Am un credit de nevoi personale la Brd pentru care in ultimul an mi-a fost foarte greu sa achit intreaga rata, achitam 60% din rata din cauza micsorarii salariului.<br>
Am primit prin Executor poprire din salariu atat mie cat si sotului.<br>
Ulterior am primit alta somatie cu privire la executare silita imobiliara insa contract ul cu Brd nu are o astfel de clauza imobiliară, doar mobiliara. Nu am girat cu apartament ul. Cum pot proceda? Ce pot face?
Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:53, 1 Ianuarie 2018
Este vorba despre urmarirea silita indirecta mobiliara si imobiliara, situatie in care nu este relevant daca imobilul este ipotecat sau nu, pentru ca sunt urmarite toate bunurile si veniturile debitorului. Legea este destul de dura cu debitorul in acest caz, adica pe romaneste, vi se vinde casa pentru o datorie mica si pe un pret de nimic din care se indestuleaza creditorul (dar mai ales executorul judecatoresc). Solutie salvatoare nu prea exista, adica fie platiti, fie introduceti o contestatie la executare in termenul legal. Suportul unui specialist nu este obligatoriu, insa este recomandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)
Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)