avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Date personale divulgate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Date personale divulgate

Am avut un accident de circulație minor, și șoferul celuilalt vehicul mi-a copiat actele (buletin, talon, permis de conducere, polita de asigurare ) fiindca pe internet scria ca este necesar pentru solicitarea despăgubirii.
Intrebarea mea este, dacă poate folosi copiile în alt scop, care să-mi dăuneze, având și semnătura mea pe Constatarea amiabilă de accident. Si în caz că da, aș vrea sa știu ce aș putea face să previn. Nu presupun că ar face așa ceva, părea un om cumsecade, dar m-am speriat acasă, când mi-am dat seama că un străin are toate datele mele.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:51, 27 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datele dvs. le au foarte multe institutii din Romania, banci la care ati facut credit, sau aveti carduri, depozite, samd. Chiar si pentru RCA-ul dvs. ati dat aceleasi date asiguratorului ,in acelasi format. Domnul in cauza n-a facut decit sa respecte o procedura, pentru a grabi rezolvarea dosarului de dauna. Daca dvs. credeti ca poate sa vi se intimple ceva cu datele personale, ar trebui sa va izolati total de societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea despagubirilor-constatare amiabila mezgageza mezgageza Constatare amiabila de accident-care sunt pasii pentru obtinerea despagubirilor? (vezi toată discuția)
Pretentii calator accidentat in microbuz machis machis In decembrie 2012 , în timpul efectuării unei curse cu călători, şoferul autobuzului a frânat brusc şi un călător s-a dezechilibrat, a căzut în ... (vezi toată discuția)
Rca pe alt nume decat propietarul ScarlatIonut ScarlatIonut buna ziua! ce risca un sofer, proprietar de masina, daca incheie polita rca pe numele tatalui sau si nu pe al lui? ce amenda/penalizare risca daca este ... (vezi toată discuția)