@trandafir2, va multumesc pentru comentariul DVS. Foarte bine punctate explicatiile ! In raspunsul la intampinare (ce trebuie sa-l depun in cateva zile) in temeiul art 174(1 si 3) si art 175(1) NCPC, credeti ca s-ar potrivi mai mult cuvintele "nulitate relativa" sau "nerespectarea cerintelor legale de forma" a intampinarii paratilor ?!
Va intreb acest lucru pentru ca adnotarea pentru art 205(2a) NCPC arata ca :
In lipsa unui element din cuprinsul intampinarii, sanctiunea nulitatii nu este expres prevazuta de lege.
Dat fiind faptul ca nu am studii juridice, mi-e teama oarecum sa motivez gresit aceasta problema a lipsei CNP-ului. Este foarte probabil ca instanta in hotararea ce o va pronunta sa nu specifice CNP-ul fiecaruia dintre parati fiind cunoscut faptul ca se recopie datele din cererea de chemare in judecata.
Complement de informatii: paratii proprietari sunt sot si sotie, iar in cerere am specificat CNP-ul doar unuia dintre ei (care am reusit sa-l aflu printr-un demers mai putin oficial) stiind ca lipsa CNP-ului paratilor in cererea de chemare in judecata putea fi un motiv de nulitate al acesteia.
Va multumesc