avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neprezentare la interv somaj2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neprezentare la interv somaj2

Din motive de sanatate nu am putut sa ajung la programare si nu am luat scutire din cauza sarbatorilor iar medicul meu este in concediu si revine pe 03 01 2018. Ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Fortunata , utilizator 13:15, 27 Decembrie 2017
BineFortunata a scris:

Din motive de sanatate nu am putut sa ajung la programare si nu am luat scutire din cauza sarbatorilor iar medicul meu este in concediu si revine pe 03 01 2018. Ce se poate face in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical roibu001 roibu001 Buna ziua,am fost in concediu medical din data de 03/01/2018-08/03/2018, si in aceasta luna inainte de data salariului am aflat ca nu imi va fi platit ... (vezi toată discuția)
Concediu medical calinadriand calinadriand În luna Decembrie 2016 am avut un accident la locul de muncă, medicul de familie mi-a dat concediu medical 7 zile ( barem 01, boală obișnuită 75% ), și ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca nu imi accepta concediul medical la serviciu? Toader jojo Toader jojo Buna ziua Curand am ajuns la urgente cu o entorsa la picior fiind nevoita mi l.au imobilizat 2 saptamani perioada 09-23/03 .la plecare am primit numarul ... (vezi toată discuția)