avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare proprietate

Buna ziua . Am achiziționat un apartament care deține si un garaj. Termenul de eliberare a apartamentului a fost stabilit pentru data de 31 12.2017 iar al garajului în data de 31.01.2018. In data de 20.11.2017 fostul proprietar m a chemat sa imi dea cheia se la apartament si garaj el mutandu se la o altă adresa. La momentul eliberării apartamentului mi a comunicat că va veni după lucrurile din garaj la o data ulterioară recenta.Actualmente nu mai este grăbit să elibereze barajul fapt care pe mine mă încurcă în renovarea apartamentului cat si a garajului. Intrebarea mea este : 1 daca el a predat cheile la apartament si garaj se poate considera eliberare de proprietate. 2 Ce pot face după data de 31.01.2018 daca vechiul proprietar nu vine sa isi ridice bunurile .Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2017
Dalicos, utilizator

Alte discuții în legătură

urgent!!! am castigat licitatia... nu pot intra in posesie !?! sau pot !?! LOPY LOPY Buna, am castigat o licitatie la finante, si, am achizitionat un garaj. Mi s-a dat proces verbal si factura in urma licitatiei, am mers la cadastru si am ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu cu recuperare de bunuri liviu31 liviu31 Buna seara!Pe scurt,in momentul de fata inca nu a avut loc prima infatisare in procesul de divort,dar sotia mea a parasit domiciliul inca din luna ... (vezi toată discuția)
Facturi neplatite fost proprietar Florin-Galati Florin-Galati Buna ziua, a-si dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema, In data de 9.07.2014 am cumparat un apartament prin credit prima casa, fostul proprietar avand ... (vezi toată discuția)