avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie Crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie Crestere copil

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Se da urmatoarea situatie: am depus dosarul pentru indemnizatie crestere copil, am 8 luni lucrate in Irlanda, 3 in Romania. In afara de asta am beneficiat de somaj din irlanda 3 luni de zile, somaj ce l-am avut exportat in Romania timp in care am fost in evidenta agentiei judetene pt ocuparea fortelor de munca. In legislatie se precizeaza ca se ia in calcul si perioada in care o persoana s-a aflat in evidenta agentiilor judetene pt cautarea unui loc de munca, in vederea acordarii indemnizatiei de somaj.
Tin sa mai mentionez faptul ca dupa cele 8 luni lucrate in irlanda , am intrat in somaj si am cerut sa imi fie exportat ( transferat ) in Romania cu conditia sa ma prezint la AJOFM pt cautarea unui loc de munca , altfel, in cazul in care nu ma prezentam si nu mergeam lunar sa semnez carnetul de somaj nu aveam sa mai primesc somajul .
Deci, intrebarea este : se ia in considerare si perioada in care am beneficiat de somaj din irlanda?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil AncaMoldoveanu88 AncaMoldoveanu88 Buna ziua. Am si eu o intrebare scurta daca se poate sa primesc un raspuns ...la cele 12 luni pentru acordarea indemnizatiei se iau in calcul si lunile in care ... (vezi toată discuția)
Legislatie comunitara miriamm miriamm Am lucrat in Portugalia 12 ani cu contract de munca,acum sunt in somaj de 7 luni.Am dreptul la somaj 2ani si 8 luni. Intrebare: pot transfera somajul in ... (vezi toată discuția)
Obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului mona78_bz mona78_bz Buna seara! Pana in luna decembrie 2010 (inclusiv) , am beneficiat de somaj . Din ianuarie 2011 si pana in prezent am fost in evidentele agentiei judetene ... (vezi toată discuția)