avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzarea unei societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzarea unei societati comerciale

Buna seara!Care este metoda cea mai simpla de vanzare si cu costurile cele mai mici a unei societati srl fara angajati si fara datorii ?.Detin o firma srl neplatitoare de tva impreuna cu un asociat si dorim cumpararea a unei alte firme detinuta de asociatul meu ,care este platitoare de tva.Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:50, 27 Decembrie 2017
Buna seara
O hotarare AGA, contract de cesiune de parti sociale., rescrierea actului constitutiv cu noile date si depunerea actelor la registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere asociat din societate cu răspundere limitata Anomin124 Anomin124 Bună ziua! Împreună cu alte doua persoane am înființat un SRL în vederea prestării de servicii fotografice. Toți 3 suntem asociați, iar unul dintre ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma dandy_mihaela dandy_mihaela buna ziua . am si eu o intrebare . am un srl am suspendat punctul de lucru urmeaza sa suspend activitatea pe o perioada de timp dar asociatul meu nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui srl husaru anca husaru anca buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine care este procedura pentru a cumpara un srl gata infiintat dar care acum este inghetata orice activitate :">?? (vezi toată discuția)