avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie

Doresc a ma casatori cu o cetateanca de origine sarba ,
in germania.
MENTIONEZ CA ARE O FETITA DE 10 ANI .
locuiesc de aproape 8 ani in germania cu toate actele la zi si in REGULA.
Poate locui cu mine ?
Ii trebuie viza ?
Cat timp are voie de sedere ?
Va multumesc ...
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 11:37, 28 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dreptul de intrare și ședere se stabilește de fiecare țară. Interesați-vă la Oficiul pentru imigrări (sau ce denumire o fi având) din Germania. Acolo veți primi răspunsurile.

Mult succes vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de munca si card de rezidenta chonkar chonkar Buna ziua, am citit multe dintre raspunsurile si intrebarile dvs pe net, am citit si legile de pe Oficiul de imigrari roman, dar nu m-am lamurit. Va rog daca ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non-eu ilegal pe teritoriul romaniei ContSters82254 ContSters82254 Buna! Doresc sa-mi oficializez relatia pe care o am cu un cetatean de origine mongola dar a carui viza de sedere a expirat in urma cu 9 ani si de atunci ... (vezi toată discuția)
Exista un acord pentru cetatenii americani sau care este adevarul si ce putem face IrinaVeronica IrinaVeronica Buna ziua, Sunt si eu intr-o situatie foarte confuza, dupa ce am primit mai multe raspunsuri la aceeasi intrebare. Sotul meu este cetatean american, suntem ... (vezi toată discuția)