avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenințări
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenințări

Bună.. Am și eu o problema cu fostul iubit.. De o luna ma amenință zilnic, ma suna non stop, nu pot schimba nr de telefon pt ca munca mea depinde de el.. Ce as putea face? I am explicat sa ma lase în pace sa nu mai sune, dar nu înțelege. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:27, 27 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Solicitati prin instanta un ordin de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despărțită de tatăl copilului și hărțuită de el. cum aș putea să-l opresc? Ven1 Ven1 Buna seara, M-am despartit de iubitul meu cu care avem un copil de 4 ani impreuna deoarece nu-i mai suportam jignirile si cateodata bataile.Mi-am refacut viata ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica adina0423 adina0423 Bună Am câteva întrebări, dar înainte de a le pune o să povestesc puțin situația. M-am căsătorit în 2009 și în 2010 am născut un copil. În ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau ... ElizaMaria03 ElizaMaria03 Buna seara! De aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau apeluri, aproape zilnic, de la un fost iubit. Desi l-am blocat de pe toate adresele cunoscute ... (vezi toată discuția)