Bună
Am câteva întrebări, dar înainte de a le pune o să povestesc puțin situația.
M-am căsătorit în 2009 și în 2010 am născut un copil. În 2012 m-a dat afară , fara copil și a băgat divorț și a câștigat copilul ( custodie comună dar domiciliu era la el). După 3 luni după numeroase amenințări și m-a căutat samd ne-am împăcat pentru copil.
Au fost mici semne de schimbare până când am aflat cand am născut al doilea copil în decembrie 2012...
Au început problemele mai apoi , iar din 2015 constant mă amenință, terorizează și abuzează psihic și emoțional, ( mă înjosește, controleaza fiecare mișcare, cere apel video la fiecare pas, telefoane și mesaje non-stop, este conectat non-stop pe toate conturile posibile ce îmi aparțin samd)
Chiar m-a și lovit dar pt că nu am avut cum ajunge sa scot un certificat medico-legal , nu am o dovada.
De curând a început din nou grav cu amenințări și pentru siguranța mea ( Știind de ce este in stare) l-am părăsit.
Am mers și am anunțat poliția de domiciliu cum că sunt nevoita sa părăsesc domiciliul din cauza abuzului și al amenințărilor.
Domnul mi-a luat datele și mi-a spus sa îmi iau copiii și să plec în siguranță.
Mă sună și îmi trimite mesaje de amenințare, mă șantajează cu mesaje intime ( pe care mă obliga sa i le trimit), pentru că i-am blocat apelurile dar îmi intră notificari și mesaje...
Îi hărțuiește pe membrii familiei mele.
A trimis acele mesaje, drept răzbunare.
Mi-a făcut plângere la poliție pentru sechestrare de minori deși copii șunt in siguranță și știe unde am plecat, nu si adresa exacta.
Mă interesează:
Ce pot face și ce dovezi să aduc poliției?
Pot cere ordin de restricție daca inca nu am o rezidenta?
Pot cere divorț daca nu sunt la adresa de domiciliu?
Aștept întrebări suplimentare.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor...
Aveti multe intrebari, pt a putea sa lamuriti toate problemele ar tb sa aveti o discutie cu un avocat.Puteti sa divortati fara nici o problema,puteti sa solicitati un ordin de protectie prin care agresorului sa-i fie interzis sa va contacteze personal, prin telefon,sa nu se deplaseze la locul dvs de munca ,sa pastreze o distanta minima fata de dvs etc.Chemati politia de fiecare data cand devne agresiv,scoateti la imprimanta mailuri,sms-uri de amenintare,pregatiti un martor care sa fie dispus sa sa prezinte in fata instantei situatia dvs.!Va trebui totusi sa rezolvati problema locativa ,un contract de inchiriere,comodat pt a se putea stabili domiciliul celui de al doilea minor la dvs.
Vă mulțumesc.
O să rezolv problema locativă cat de curând.
Am uitat sa precizez că ne-am recăsătorit acum doi ani, desi am stat tot acest timp împreună (3 luni am fost despărțiți).
O să recuperez mesageria Facebook pt că el a șters tot.
Am și câteva înregistrari telefonice.
Problema este că nu îmi permit un avocat acum....
Amenintari
Nitu mihaela
Buna seara. Ce pot face in cazul in care sotul ma ameninta telefonic si prin mesaje ? Am fost casatariti 3luni iar din noiembrie am parasit locuinta in care ... (vezi toată discuția)