avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenintari
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenintari

Buna seara. Ce pot face in cazul in care sotul ma ameninta telefonic si prin mesaje ? Am fost casatariti 3luni iar din noiembrie am parasit locuinta in care stateam pe motivul ca avea probleme cu alcoolul si erea violent. Insa acum ma suna si ma ameninta imi este teama sa ies si din casa de frica lui. Divortul nu vrea sa.l accepte si as vrea sa merg sa.l dau in judecata pentru a intenta divort. Nu am reusit pana acum din motive financiare . Intrebarea mea este daca pot merge la politie sa fac plangere pentru amenintari ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:59, 25 Martie 2018
Cu siguranta puteti, sa atasati mesajele cu amenintari,daca ati inregistrat conversatiile, le puneti pe un cd si le depuneti .
Politia nu va poate ajuta cu divortul.
Doar avocatul va poate ajuta la divort pt ca el va reprezinta.

Amenintarile pot ajuta sau nu la divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, exercitarea autoritatii parintesti Andreea Morosanu Andreea Morosanu Va rog din suflet sa ma ajutati.. Sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de aproape 5 anisori! Am decis sa ma despart de sotul meu deoarece este violent ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie Geo09 Geo09 Buna ziua, Anevoie de cateva sfaturi cu privire la situatia delicata in care ma aflu impreuna cu familia mea... Este vorba despre violenta in familie, mai ... (vezi toată discuția)
Mama vrea sa divorteze insa tata nu accepta acest lucru Veronica Daniela Veronica Daniela Povestea pe scurt este urmatoarea: de 4 ani tatal meu a devenit foarte gelos si tot o acuza pe mama de diverse lucruri. Ea a vrut sa se desparta de el insa au ... (vezi toată discuția)