avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie anticipata partiala

am depus cererea de recalculare a penalizarii in luna noiembrie, in decembrie nu am primit pensia recalculata, cand se va primii ? si daca se va acorda diferenta incepand cu luna decembrie 2017 ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:37, 28 Decembrie 2017
Noile drepturi se vor primi incepand cu decembrie 2017.
Nu va poate spune nimeni cand se va intampla acest lucru.
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2017
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata gyuricv gyuricv Buna ziua oare cind trimite guvernul sistemul de calcul pentru recalcularea pensiei anticipate dupa legea 216 din 23 noiembrie 2017 ca dela casa de pensii am ... (vezi toată discuția)
Cand se va plati pensia anticipata partial recalculata, MARIA MIHAELA BOERIU MARIA MIHAELA BOERIU Cand se va plati pensia anticipata partial recalculata, am depus cerere in luna noiembrie 2017 , dar se pare ca nu a existat program informatic, daca se va ... (vezi toată discuția)
Termen plata pensie limita de varsta programmer programmer sant nascuta in 03.1951 Am 2 probleme: 1.Din lege varsta standard de pensionare este noiembrie 2009.Am depus cerea de recalculare in termen mentionand ca in ... (vezi toată discuția)