avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand se va plati pensia anticipata partial recalculata,
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand se va plati pensia anticipata partial recalculata,

Cand se va plati pensia anticipata partial recalculata, am depus cerere in luna noiembrie 2017 , dar se pare ca nu a existat program informatic, daca se va plati in ianuarie 2018, va fi platita si diferenta de pe luna decembrie ?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
MARIA MIHAELA BOERIU, Consultant credite si finantari
Cel mai recent răspuns: MARINESCU MARIANA , utilizator 17:14, 29 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va plati incepand cu luna decembrie 2017.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Ar fi trebuit sa plateasca in luna decembrie dar nu au program asa ca nu noi suntem vinovati si in ianuarie 2018 sa primim din luna noiembrie decembrie si ianuarie[b

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus cerere pt recalcularea pensiei giorgio24 giorgio24 AM iesit la pensie anticipata partial in octombrie 2014 cu o penalitate de 45%.Am depus cererea de recalculare in 24 -11-2017,dar inca nu s-a marit,am fost si ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata partiala MARIA MIHAELA BOERIU MARIA MIHAELA BOERIU am depus cererea de recalculare a penalizarii in luna noiembrie, in decembrie nu am primit pensia recalculata, cand se va primii ? si daca se va acorda ... (vezi toată discuția)
Punerea in plata a deciziei de pensionare la limita de varsta Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Am iesit la pensie anticipata partiala in 2012. Anul acesta din iulie am dreptul de trecere la pensie pentru limita de varsta. Am intrebat la casa de pensii si ... (vezi toată discuția)