avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se pot aduce completari la contractul de arenda ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se pot aduce completari la contractul de arenda ce constituie anexa la legea arendei?

vrem sa incheiem un contract de arenda. intrebarea este daca pe linga clauzele stipulate in anexa ( ce reprezinta contractul de arenda ) al legii arendarii pot fi adaugate si alte clauze.
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 21:35, 14 Octombrie 2009
Sigur ca se pot stipula si alte clauze dar care sa nu contravina legii intrucat acelea sunt nule de drept fara a afecta si contractul de arenda in sine.
Sigur , conform adagiului latin pacta sunt servanda , contractul e legea partilor.

Asa incat , daca acestea doresc inserarea unor noi clauze , conform acordului lor de vointa , acestea pot fi mentionate in contractul de arendare.

Acesta poate imbraca forma inscrisului sub semnatura privata , si trebuie inregistrat la primarie , in termen de 15 zile de la incheiere.

(e o forma a contractului de locatiune ).Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arenda onciu_51 onciu_51 daca am un teren in arenda(pt agricultura) pe 10 ani cu contract si acum revine sa semnez alt contract inseamna ca s-a mai stipulat ceva nou in contract(cica ... (vezi toată discuția)
Contract aditional fara data gabriella222 gabriella222 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Cit de valabil este un contract aditional care nu are data, fiind semnat de ambele parti? Cit de importanta este data ... (vezi toată discuția)