avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare simpla,Legea nr.18/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare simpla,Legea nr.18/1991

Va rog cu multe rugaminti sa-mi raspundeti la intrebare.
Legea nr.18/1991 se refera doar la cei care revendica retrocedarea terenului confiscat-expropiat de comunisti si au avut terenul respectiv preluat de CAP,sau si la cei care au avut teren intravilan propietatea familiei, in perimetrul orasului,nefiind la CAP exemplu in Bucuresti ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Partajul judiciar succesoral se poate face in cazul terenurilor retrocedate prin legea 18/1991 dacă nu există cerere de retrocedare? elenagabi elenagabi Buna ziua, Vă adresez rugămintea să mă clarificaţi în următoarea situaţie. Dacă există 2 fraţi ai căror părinţi au deţinut un teren confiscat ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea prefecturii in baza legii 18/1991 G_Constantin G_Constantin Buna ziua Tatal meu a mostenit de la parintii sai un teren intravilan de 1000 de metri patrati in 1973, terenul [b]nu a fost niciodata [/b]in propietatea ... (vezi toată discuția)
Mostenitor legal- cerere drept impropietarire rodica_post rodica_post Buna ziua, Un mostenitor legal ,a gasit un act de propietate a unei suprafete de teren ale defunctului (tata). Actul este din anul 1957 ... (vezi toată discuția)