avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladiri si auto scutite ptr. pers cu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladiri si auto scutite ptr. pers cu handicap !

Ma numesc Baidoc Vasile sant incadrat in gradul de handicap accentuat (permanent), si mi s-a cerut de la primarie sa duc pana maine :copie dupa buletin, copie deupa certificatul de handicap si extras CF (recent), altfel nu voi mai fi scutit de impozitul pe casa si masina.Mentionez ca anul trecut le-am inaintat un dosar cu toate aceste documente.Este cf. Legii sa umblu in fiecare an dupa extrase CF si sa si platesc pentru asta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vasilebaidoc , utilizator 14:07, 28 Decembrie 2017
In conditiile in care in certificatul de incadrare in grad de handicap este precizat permanent si nerevizuibil,pretentia inspectorilor din primarie nu are temei legal
Anterior demrsurilor pentru obtinere documente solicitate,atentionati inspectorul sef /directorul unitatii administrative ca sunteti titular de certificat incadrare grad de handicap cu precizarea "Permanent si nerevizuibil "
Succes !
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe salar marina31 marina31 Buna ziua, Sunt persoana cu handicap gr II cod boala g80, g83 Certificatul este permanent si nerevizuibil Am prezentat certificatul angajatorului, pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se aplică legea nr448/ art.26 litera d la primăriile dvs? Oana601 Oana601 Vă rog să-mi spuneți cum se aplică Legea nr448/ Art.26 litera d la primăriile dvs . \"Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de ... (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)