avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Numar cadastral corect
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Numar cadastral corect

Buna ziua,
Care este modalitatea de aflare a numarului cadastral corect al unui imobil in cazul in care acesta apare diferit in extrasul CF, fisa cadastrala, contract de vanzare-cumparare.
Mentionez ca este vorba despre terenul pe care se afla construit imobilul, care a suferit mai multe modificari, dezmembrari, rectificari, etc.
Multumesc

Alte discuții în legătură

2 cf teren si casa bia66 bia66 Buna ziua!Am un teren proprietate si o casa consruita pe acel teren insa am 2 cf-uri unul pe casa si altul pe taren;imi spuneti va rog frumos daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum aflu nr. cartii funciare si nr. cadastral? ken ken Buna ziua. In urma cu peste 10 ani parintii mei au vandut imobilul in care locuiam unuia dintre bunici. Contractul de vanzare-cumparare incheiat la notar nu ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, am un teren de 1000mp (20 * 50). Am facut dezmembrarea la el in 2 parti egale de cate 10 * 50, in speranta ca voi vinde o jumatate. Am luat de la ... (vezi toată discuția)