avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somație top factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somație top factoring

Buna Ziua top Factoring ma șomează sa plătesc o datorie la vodafone din trecut cu 6 ani in urma unde in urma unor probleme nu am putut achita 600 de lei. In prezent datoria s-a ridicat la aproape 7000 de lei. Menționez in toți ani mi-au fost trimise scrisori in primi trei ani mai des penultima fiind acum 2 ani plus cea de de zilele trecute. Nu m-au acționat in judecată niciodată in acești ani. Suma care o cer este extraordinar de mare ce pot face in aceasta situație.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:27, 28 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Daca aveau posibilitatea sa va dea in judecata,o faceau pana acum.In nici un caz nu semnati angajament de plata,nu platiti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare - telefonie mobila razerul razerul In anul 2005 a fost incheiat un abonament cu CONNEX-Vodafone, cum se proceda atunci, aceasta evita sa prevada in contract *toate dedesupturile abonamentului* ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt datorie la firma telefonie denisaionescu22 denisaionescu22 Bună ziua, Am o problemă stresantă și vă cer ajutorul. Povestea stă cam așa: În anul 2007 am încetat colaborarea cu vodafone și nu am ... (vezi toată discuția)
Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)