avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune stranepot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune stranepot

Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Am fost citata la notar pentru succesiunea strabunicilor mei din partea tatalui. In citatie nu scrie pe ce anume se face aceasta succesiune, ci doar unde sa ma prezint si sa fac dovada de rudenie.
Ce drepturi am eu ca stranepoata in cazul asta? Se imparte egal la toti mostenitorii sau cei mai apropiati au drepturi mai multe?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:26, 28 Decembrie 2017
Buna seara,
Probabil ca veniti la mostenire prin reprezentare.
Ca sa va lamuriti e bine sa mergeti, eventual insotit de un avocat, la notar si sa aflati exact despre ce este vorba.
Ca descendent veniti la mostenire fie direct fie prin reprezentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! - mostenire, succesiune ela112 ela112 Parintii mei sunt divortati , bunica mea din partea tatalui a decedat , in urma ei a ramas un apartament , as dori sa stiu intru cu ceva drepturi de ... (vezi toată discuția)
Succesiune la notar maria dinca maria dinca Dacă am cumparat drepturile succesorale de la 2/3 din moștenitori si vreau să dezbat succesiunea la notar cu al treilea moștenitor,cei doi care au vândut ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire clarificare clasa iv mostenitori legali Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Buna ziua. Cineva a decedat si nu are descendenti directi decat o matusa si doi veri primari clasa a IV-a de mostenitori legali (colateralii ordinari). Imi ... (vezi toată discuția)