avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire vândută de fratele tatălui meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire vândută de fratele tatălui meu

acum 19 ani a murit tata si prin urmare un frate de a lui tata a vandut tot casa si pamantu unde locuiam.asta sa intamplat esact dupa mormantare prin urmare mama si un frate care nu stie carte au semnat si eu cu alti 3 frati nu cum este posibil sa fi vandut fara semnatura noastra eu acum asi pute sa stric actele prin mijloace legale.eu am ramas cun handicap di 100%
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ionutpopa644 , utilizator 00:15, 29 Decembrie 2017
Buna seara,
Erati minor la acel moment?
Daca da atunci mama a semnat pentru dumneavoastra.
Nu simile avocato eram
3 minori si trei adulti si su semnat doar2persoane
Buna seara,
Erati minor la acel moment?
Daca da atunci mama a semnat pentru dumneavoastra.

Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
ionutpopa644, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutatima va rog frumos cipeuro cipeuro va rog sjutatima cu un raspuns noi suntem 3 frati mama noastra dupa moartea tatalui nostru a vandut casa la o vecina da noastra acum 19 anni cu o procura ... (vezi toată discuția)
Se poate cere revizuire succesiune? invocand art.703 cod civil ? bun ascuns intentionat de la masa succesorala... dorudoru dorudoru Pe scurt.: anul 2000 tata moare. Dupa 2 luni Sotia tatalui (mama vitrega) deschidem succesiune. Se imparte omeneste totul 1 apartament din Bucuresti, Dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Donatie cu uzufruct si scutire de raport ContSters298270 ContSters298270 am fost plecat din tara multi ani,am trimis banii parintilor care impreuna cu un frate de al meu s auocupat de actele si casa care am facut o ulterior.am stiut ... (vezi toată discuția)