avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am primit o instiintare( in calitate de parat) cu nr de dosar referitor la un divort cu copil si partaj.Nu stiu ce trebuie sa fac cum sa ma apar am doar cateva zile la dispozitie .Care este primul pas ?In speranta unei colaborari va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2017
Adi Mihaila, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:44, 28 Decembrie 2017
Buna seara,
Pai asta inseamna ca sotia divorteaza de dumneavoastra.
Formulati intampinare si aratati ce doriti dumneavoastra.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primul pas este sa va angajati un avocat sau macar sa solicitati unui avocat o consultatie pt a vedea ce optiuni aveti,pt a formula intampinare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive mincinoase la divort varga27 varga27 sotia adepus cerere de divort enumerind multe motive care nu sunt adevarate si anume:-eram violent verbal si fizic atat cu ea cat si cu parintii mei din primul ... (vezi toată discuția)
Despre divort veniamin veniamin De ceva timp sotia a bagat divort de min,dar in dosarul intocmit de avocatul ei sau strecurat unele nereguli si as dori sa stiu daca pot respinge aceasta ... (vezi toată discuția)
Succesiune.iesire din indiviziune maria1956 maria1956 Buna ziua. Fratele nostru mai mare ne-a chemat in judecata pentru stabilirea mostenitorilor de pe urma uneia din surorile noastre decedata fara urmasi.Am ... (vezi toată discuția)