avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui pe cale administrativa
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui pe cale administrativa

Buna ziua!
Baiatul meu,28 de ani a dorit sa preia numele meu de fata,am si depus toate actele necesare,a venit decizia de schimbare a numelui. Intrebarea ar fi,in cat timp trebuie schimbata Cartea de Identitate,el fiind in Anglia,am inteles ca trebuie facuta si o procura speciala. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: izabela 67 , utilizator 09:50, 30 Decembrie 2017
Buna seara,
30 de zile. Sa mearga cu TOATE actele la ambasada si sa solicite schimbarea Certificatului de nastere si apoi a restului actelor.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume in acte - dupa casatoria cu un cetatean german petro_lore petro_lore buna, in august ma casatoresc in germania cu cetatean german; as dori sa stiu ce acte trebuie schimbate dupa casatorie(in urma schimbarii numelui) si cat ... (vezi toată discuția)
Divortata in ro,fara sa fac schimbarea numelui///casatorie in alta tara... patri11 patri11 sunt divortata de multi ani,sentinta estipuleaza schimbarea numelui,dar n-am facut-o pana acum;e posibila casatoria in alta tara,avand in vedere ca iau numele ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate si certificat de naștere pierdute în anglia. cum pot obține pașaport românesc fără să vin în românia? Celinne Celinne Buna ziua, va scriu deoarece o cunostinta apropiata se afla intr o situatie complicata. Locuieste in anglia cu copii dar si a pierdut carte identitate, ... (vezi toată discuția)