avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contestatie p-v garda finaniara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contestatie p-v garda finaniara

cum se poate si unde se poate contesta p-v elaborat de garda financiara. la tribunal sau la garda financiara se poate face plangere?
va rog din suflet sa-mi trimitei un model.
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 19:49, 15 Octombrie 2009
Din pacate pentru dumneavoastra, nu aveti argumente pentru contestatie. S-a aplicat corect legislatia in vigoare. Din greseli, aveti doar de invatat pentru viitor. Nu vreau sa va critic, dar probabil aveti nevoie de servicii contabile de calitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs irevocabil - se mai poate face ceva ? flo77rin flo77rin Buna ziua In ianuarie 2013 am facut plangere contraventionala impotriva unei amenzi data de Garda Financiara Gorj in valoare de 8000 lei si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Control de la garda financiara claudiaaaa claudiaaaa Bunaziua ! Am avut un control de la garda financiara si nu ma aflam la magazin in momentul controlului,ptr. 145 lei gasiti in casa de marcat nemarcati am ... (vezi toată discuția)
Sa vorbim despre amenzi smart accounting business srl smart accounting business srl am deschis acest subiect...pentru a sari in ajutorul celor care au fost amendati, fara respectarea OG 2/2001 (vezi toată discuția)