avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma cu datorii - Administrator prin act notarial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma cu datorii - Administrator prin act notarial

Bună ziua,

As dori sa stiu cine va răspunde pentru datoriile companiei.
Eu sunt administratorul din acte ale societății, însă actele (facturi, chitanțe, plăti la stat...) au fost semnate de către o persoana cu care am făcut un act notarial de administrare a companiei (în actul respectiv scrie ca va avea rol de înlocuitor și va suporta rigorile legii).

Asadar, când creditorii se vor îndrepta împotriva companiei, cine va fi răspunzător?

Alte discuții în legătură

Incurcat... deea_lex deea_lex In anul 2006 am infiintat un srl cu 2 asociati, eu si cel de-al doilea asociat, acesta fiind si administrator. In aceasta societate noi am fost doar niste ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat doar unul din 2 administratori???? dani76 dani76 buna ziua ! cum pot rezolva urmatoarea problema? eu impreuna cu o alta persoana suntem administratori 50%-50% la o firma(SRL) . asociatul meu, in timp ce eu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand firma cu datorii vasi.vasi vasi.vasi Buna ziua, vreau sa vand o firma cu datorii la stat de aproximativ 13.000ron si aproximativ 30.000ron in casa bani care nu exista. De asemenea un client a ... (vezi toată discuția)