avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Risc ceva daca iau pe cineva in spatiu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Risc ceva daca iau pe cineva in spatiu?

Buna ziua, situatia de fapt este ca am un prieten, ma rog, nu prea ne-am vazut de 15 ani timp in care el sta mai mult la inchisoare si urmeaza sa iasa. M-a rugat sa il iau in spatiu.

Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: rasputin1 , utilizator 18:52, 29 Decembrie 2017
Nimeni nu stie mai bine decat dvs ce aveti de facut; daca aveti incredere in el si spatiu excedentar puteti incerca........
Pai nu am incredere, dar daca nu mi se poate intampla nimic, il iau in spatiu. O avea amenzi, popriri, etc, deja.

Sau daca exista vreo solutie alternativa, el zice ca vrea sa plece afara, are nevoie de buletin.

Am vazut de curand la TV ca intr-o casa din Romania aveau adresa vreo 300 e cetateni moldoveni, tot asa voiau sa plece afara, in fine.
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
trandafir2, moderator
@rasputin
in cazul mediatizat care figura cu muuulti chiriasi,locatorul=proprietarul care a luat in spatiu pe toti cei inregistrati,a platit o amenda atat de mare de nu va mai dori sa repete fapta
Analizati responsabil trecutul respectivului sa nu va legati la cap....
Nu stiu ce sa zic, pe FB, un politist mi-a zis ca nu risc nimic, un prieten ca amenzile o sa intre pe casa mea...

El daca isi face din ala provizoriu nu cred ca are ce face cu el, am vazut cum arata, o foicica scrisa de mana asa.

Acum, eu nu fac afacere, el nu are o para chioara, ma gandesc sa ii fac dar poate imi pot lua niste masuri in legatura cu ceea ce se poate intampla si nu stiu ce.
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
rasputin1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare în spațiu M-Cris111 M-Cris111 Bună ziua, am rugat pe cineva să ma ia în spatiu. Menționez că e prima dată când îmi fac buletin deoarece abia mi-am dobandit cetățenia și mi-am ... (vezi toată discuția)
Riscuri daca primesc persoana in spatiu floreaionut floreaionut sunt rugat de o persoana pt a putea sa-si faca buletin sa fiu de acord sa o iau in spatiu.va rog frumos daca vreti sa-mi spuneti ce riscuri implica aceasta ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu un cetatean din republica moldova gargamella gargamella Vreau sa iau o pers in spatiu din rep. moldova ptr a avea C.I in Ro - ce demers trebuie sa urmez... din cate am citit trebuie sa fac o invitatie prin ... (vezi toată discuția)