avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce reprezintă acest act adițional?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce reprezintă acest act adițional?

Buna ziua.Deranjez cu o intrebare.Am semnat astazi un act aditional de marire al salariului lunar brut de la 4276 lei-la 5128 lei incepand cu data de 01.01.2018.Ce reprezinta acest act aditional,care va fi salariul net lunar in continuare ?Mentionez ca am trei copii minori in intretinere,toti elevi,si am dus copii dupa certificatele de nastere la servici.Beneficiez de ceva in plus?
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 29 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reprezinta trecerea contributiilor in sarcina salariatului.

la 5128 lei brut salariul net este de 3000 lei
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu odihna diacar diacar Buna ziua, in luna februarie am avut 5 zile de concediu de odihna,. Avand in vedere ca in luna decembrie am primit cate o prima, nu trebuia ca salariul din ... (vezi toată discuția)
Am și eu o întrebare, am contract de munca pe perioada nedeterminata ... Motani Motani Am și eu o întrebare ,am contract de munca pe perioada nedeterminata ,contractul a fost semnat pe minimul pe economie 2750 dar la ANAF firma a declarat că ... (vezi toată discuția)
Salariu net negociabil si salariul brut anablaga anablaga Buna, de curand m-am angajat, si am semnat un contract pe 3 luni si am niste nelamuriri legate de contract. Aici asa specifica: 1. Salariul net negociabil ... (vezi toată discuția)